lørdag den 25. juli 2009

San Francisco

Det var noget af et kulturchok at komme fra det varme Key West til det super kolde San Francisco. Det var ligesom at være hjemme i Danmark igen, hvor man har brug for sin varme vinterjakke – det følte vi i hvert fald, at vi godt kunne have brugt!

Vi er begge enige om, at San Francisco er en virkelig fed by. Vores 3 hele dage i byen var helt perfekt, vi fik set alt det, der var værd at se, eller det som vi gerne ville se, der er stadig masser af ting, vi manglede at se, men det gør vi en anden god gang.

Den ene af dagene brugte nogle timer på at se Alcatraz fængselet, som var en helt fantastisk oplevelse – Julie havde virkelig set frem til især dette, da hun i sidste sommerferie i San Francisco blev voldsomt skuffet over ikke at kunne komme til at se Alcatraz, da man skal forudbestille billetter. Hun var langt fra utilfreds! Vi gik begge rundt med et ønske om, at væggene og fangecellerne kunne snakke og fortælle os ALT! Dog havde vi en audio tour til at hamle op med det. Det eneste der manglede på denne tur var, at få oplyst, hvilken fængsels celle Al Capone aka scarface sad i, da han tilbragte ca. 7 år af sit liv der.

Vi fik gået op og ned af en masse bakker (de var fandme høje nogen af dem!), hvilket resulterede i ømme lår. En af dagene tog vi en sporvogn ned af en disse bakker, hvor vi stod på siden af den og holdt os selv fast, mens bilerne i modsatte retning kørte tæt forbi os. Vi tilbragte også en del timer på alle de mange piers der er i San Fran. Bl.a. nummer 39 er helt ubeskriveligt. Det er som at komme ind i et kæmpe tourist mekka med souvenir butikker over alt. Det er også på denne pier, at alle søløverne samles i havnen.

Vi befandt os rigtig meget i det kinesiske kvarter (Julie var allerede hjemme! – dem der ikke ved det, så skal Julie 6 mdr. til Shanghai og arbejde), som vi begge syntes var rigtig hyggeligt. Der var rigtig gang i kvartet og rigtig mange hyggelige små forretninger, som vi fik en del tid til at gå med! Vi fik da også noget tid til at gå med shopping! Længe leve dankortet!

Et højdepunkt, som vi begge havde glædet os ubeskriveligt til var, at se den nye Harry Potter film. Vi havde en Imax lige rundt om hjørnet fra vores hotel. Vi sluttede vores dage i San Fran af med smutte i biografen og se den fantastiske film. Vi var langt fra utilfredse, vi svævede begge hjem total høje i hver vores tanker. Vi kunne have set filmen med det samme igen! Den var ubeskrivelig. Virkelig den bedste Potter film der er blevet lavet!

Kram fra Julie og Fie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar