lørdag den 11. juli 2009

Fort Lauderdale

Efter vores aflysning af flyet fra Washington til New York valgte vi, at ankomme tidligere til lufthavnen i New York, for at sikre os, at der ingen problemer var med vores fly til Fort Lauderdale. Det hele så fint ud, og vi fik checket ind. Flyet boarder i god tid, og det ser rent faktisk ud til, at flyvet vil overholde start- og landingstidspunkt. MEN så er det, at der sker et eller andet, der gør, at vi holder i to stive timer ude på landingsbanerne og venter på startstilladelse. Hvad er der med os og fly, spørger vi bare?! Vi håber ikke, det fortsætter således! Gudskelov skal vi køre i bil til de to næste destinationer på turen!

Vi ankom et par timer forsinket til vores hotel, hvor vi hurtigt faldt til rette, og fandt vores badetøj frem i løbet af nul-komma-fem. Vi endte hurtigt på stranden, hvor vi godt fik øje på de to livreddere, Brian og Madison, men vi var helt cool og lod som ingen ting. Senere på dagen tog de dog kontakt til os og spurgte, hvor vi kom fra. Denne samtale resulterede i, at vi fik nogle nye venner, som vi endte med at hænge ud med alle vores aftener i Fort Lauderdale.

Vi endte med at blive VIP gæster på vores overdådige lækre hotel, som lå på stranden. Nattevagten holdt et ekstra godt øje med at der ikke skete os noget, han gav os lov til at gøre lidt vildere ting end andre gæster, og han kom også gerne for at få en lille snak. Derudover fik vi gratis ture på jetskis (vandscootere) af Brian og Madison. Hvilket var en virkelig fed oplevelse. Det var noget af det vildeste at prøve!

Vi fik ikke rigtig set nogen seværdigheder ud over baren på hotellet ved siden af og vores strand. Men vi trængte også til at slappe af efter to ugers hardcore sightseeing og shopping.

Vi sluttede de dejlige dage i Fort Lauderdale af med, at gå ud og spise med Brian og Madison. Det var super hyggeligt, tror ikke vi har grint så meget før på vores tur. Men det skyldtes nok også nogle nætter uden søvn og måske med et lidt for stort alkoholindtag.

Det var helt sørgmodigt at forlade Fort Lauderdale fredag morgen, da vi var blevet så vant til den afslappede stemning og havde fået nye venskaber i Brian og Madison. Men vi har aftalt at holde kontakten, og de har lovet at komme og besøge os i Danmark, men nu må vi se!

NU går turen videre til Orlando!!

Det var alt for nu!!

Kram Julie og Fie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar