lørdag den 11. juli 2009

New York

Vi startede ud med, at vores fly fra Washington D.C til New York var aflyst! GREAT! Da vi fik denne "behagelige" nyhed, stod der i forvejen flere utilfredse kunder, inklusiv denne meget provokerende spanske dame. Hun mente bestemt, hun var vigtigere end andre. Selv den søde flyselskabsmand fik nok af hendes opførsel. Til slut endte det med, hun fik tilbage af samme skuffe, for ikke nok med, at hun først kunne flyve kl 18, så skulle hun også betale for sin kuffert, der vejede for meget. Hvilket hun flippede helt ud over, da hun ikke havde gjort det hos Air France, som hun var ankommet med. Den søde flyselskabsdame, som betjente os, fik tilgengæld sat os på et fly kl. 12, kun et par timer senere end beregnet. Så det var helt perfekt. Vi har imponerende nok lært at være høflige!

Vi ankom til lufthavnen La Guardia iført pænt tøj og høje sko, da vores nyankøbte stiletter ikke kunne være i vores kuffert - desuden er man vel altid lidt sex and the city pige sådan at rende rundt i stiletter på højlys dag.

Vores arrogante væremåde fra Washington D.C 'vi kan det hele og finde vej uden kort' resulterede i, at vi blev sat af ved en forkert station mindst 30 blokke væk fra vores hotel. Dog skal det lige siges til vores forsvar, at vi skulle af ved Pennesylvania station (forkortelse: Penn st.), og det kom vi også, dog var det ikke den rigtige! Den vi blev sat af ved hed nemlig kun Penn St. Vi var dog ikke de eneste forvirrede, der blev sat af af lufthavnsbussen. Men det resulterede i, at vi gik 30 blokke iført stiletter og en meget tung kuffert - intet under, at folk kiggede så meget som de gjorde, og den samme taxachauffør fulgte decideret efter os, for at se, om vi gav op og prajede en taxa. Vi valgte dog at gå hele vejen hen til hotellet med brændende fødder og ømme arme - stædigheden længe leve.

Da vi var faldet til rette på værelset valgte vi at købe citypass, som giver adgang til diverse seværdigheder. Vi startede ud med Empire State Building. Resten af ugen bestod af at se seværdigheder, gå tur i Central Park og shopping, hvilket var (stadig er) til stor sorg for vores kreditkort!

Vi var så heldige, at kunne fejre 4TH of July i New York. Vi mødtes med en ven fra DK til middag, Joakim, og herefter gik vi ned til Hudson Floden, hvor vi så det flotteste fyrværkeri nogensinde! Det var virkelig en fed fornemmelse og være med til at fejre denne amerikanske helligdag. Vi mærkede dog ikke så meget andet til den end fyrværkeri og en lille brændert, men det var også godt nok til os.

Knus fra Julie og Fie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar