lørdag den 25. juli 2009

Key West

Key West var og bliver et nice sted – dog skal man ikke være der i for lang tid af gangen, for det bliver hurtigt det samme og kedsommeligt. Det var da også lettere begrænset, hvad vi fik set af turistattraktioner, da Key West ikke er samlingspunkt for seværdigheder, men vi fik dog set Hemingways hus udefra.

Da vi havde indlogeret os på vores hotel fandt vi så småt ud af, at vi boede i den ’kedelige’ ende af øen. Den populære gade Duval St. lå heeelt nede i den anden ende af øen, og man kunne altså ikke gå hele øen rundt – selvom flere siger det! Vi prøvede den første aften at gøre det, men endte med at opgive. Vores oplevelse gjorde, at vi endte med at investere i starlight 1 og 2 – til dem der ikke ved det – to scootere. Vi var vildt seje og fik også mange (positive) tilråb og dyt fra alverdens mænd – unge som gamle. Scooterne gjorde tilværelsen en del lettere. Vi tilbragte dagen ved poolen og ved sen eftermiddag tog vi ind til Duval St., vi var der i løbet af ingen tid. Efter et par dage med kedsomhed over, at der ingen bøsser var – som vi ellers var blevet lovet, gik vi på Drag bar, hvor vi endelig så vores fyre/damer! Vi havde den bedste aften ever! Julie mødte også to fyre (ganske harmløse – bare rolig mutti og mutti), som vi tilbragte aftenen med i deres dejlige pool, som Julie blev bange for, da Fie for sjov sagde, der var en SLANGE i poolen!!!! Aldrig har Fie set Julie springe så hurtigt op af en pool før! Dette var til stor morskab for de to amerikanske drenge, som gik med på Fies joke.

Krisen kom endelig efter denne aften, da Julie var en kælling med megen alkohol i sit blod. Og udsigt til ny forandring i form af en fyr! Dog var det hele løst på 2 min. igen! Så vi tog efter vores korte opgør til den eftersigende bedste strand på hele Key West, hvor vi faktisk endte med at se delfiner! – som vi først mistænkte for at være en haj! GUDSKELOV for, at det ikke var en haj, for ellers var vi aldrig kommet ud at bade igen. Sjovt nok tilbragte vi størstedelen af vores tid på stranden i vandet og ikke med at sole – det blev hurtigt for ulideligt at ligge og sole. Vi endte også med efter et par timer at tage tilbage til vores egen pool, da det var mere udholdeligt at ligge der! Men vi glædede os til at komme videre til San Francisco, som vi snart skriver noget om!

Kys fra Julie og Fie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar